Een passie voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin!

Laurenz Schietse uit Waregem (bij Kortrijk, West-Vlaanderen) is een jonge en gedreven tuinman, die met zijn hele hart en ziel van het tuiniers vak houdt. Hij is gespecialiseerd in tuinaanleg en tuinonderhoud in een ruim gebied rond Waregem.

 

Bij grote of kleine opdrachten neemt Laurenz eerst de wensen van de klant en de mogelijkheden van de tuin in zich op tijdens een kennismakingsgesprek. Uw voorstellingen en voorkeuren worden zo duidelijk mogelijk besproken, zodat de stijl van de tuin en beplanting zo veel mogelijk aansluit bij uw wensen en budget.

 

Als het ontwerp of uw eigen plan voor de uitvoering wordt gekozen, baseert Laurenz zich daar volledig op bij het inrichten van uw tuin. Indien nodig nivelleert hij de grond en voegt compost of teelaarde toe. Hij zaait een gazon of legt grasmatten, plant bloemen, planten, struiken en bomen, net zoals u het graag ziet.

 

Laurenz kunt u ook inschakelen voor de aanleg van opritten en terrassen of voor tuinonderhoud. Bijvoorbeeld de nazorg van eigen projecten, maai- en snoeiwerk, bemesting of onkruidbestrijding, voor- of najaarsbeurten, en onderhoudscontracten.

 

Vraag Laurenz om advies over uw tuin en tuinonderhoud of vraag een offerte aan!